דוא"ל:
סיסמה:
שכחתי סיסמה



שעות פעילות החנות והמוקד הטלפוני :
יום א'  מוקד טלפוני בלבד
ב'-ד' 09:00 בבוקר ועד 18:00.
יום ה' 9:00 בבוקר ועד 19:00.

יום ו' 08:30 ועד 14:00.


 
אחת לחודש פרה פרה מעדכנת אתכם במתכונים, מבצעים וחידושים. להרשמה מלאו פרטיכם.

אוסובוקו עגל

החומרים -
6 פרוסות אוסובוקו עגל
קמח
1/3 כוס שמן זית או תירס
1 בצל גדול קצוץ
2 מקלות סלרי קצוצים
2-3 שיני שום קצוצות
1 כף מיורן קצוץ (או כפית מיורן יבש)
1 פיסת לימון באורך 2 ס"מ (בלי החלק הלבן)
מלח ופלפל לבן
3/4 כוס יין לבן יבש
1/2 כוס עגבניות קלופות קצוצות (אפשר משומרות)
1/2 כוס מרק בשר
1 כפית גרידת לימון
1/2 כוס פטרוזיליה קצוצה

  • בסכין חדה חורצים את הבשר מסביב כדי שלא "יתעוות" בזמן הבישול.
  • מערבבים מלח ופלפל עם הקמח, טובלים את פרוסות האוסובוקו בתערובת ומצפים היטב מכל הצדדים. מחממים שמן בסיר עבה ורחב ומטגנים את הבשר עד שהוא מזהיב. מקפידים שהמח יישאר במקומו.
  • מוציאים את הבשר ובאותו סיר מטגנים את הבצל, הגזר, הסלרי ומחצית מכמות השום.
  • כשהירקות מזהיבים קלות, מסדרים עליהם את הבשר ומוסיפים מעט מלח ופלפל לבן ואת היין. משלב זה ואילך אין מערבבים את התבשיל. מבשלים על להבה בינונית עד שכל היין מתאדה. מוסיפים את העגבניות, המיורן, קליפת הלימון ואת מרק הבשר, מכסים ומבשלים על להבה נמוכה שעה וחצי עד שעתיים.
  • אם התבשיל מתייבש, מוסיפים מידי פעם מרק. בגמר הבישול הבשר צריך להיות רך מאוד, כמעט מתפרק מהעצם.
  • בסיום הבישול מערבבים פטרוזיליה, גרידת לימון ויתרת השום ומפזרים מעל התבשיל. מגישים חם עם אורז.

להדפסת המתכון לחצו כאן

 

ההזמנות שלי | ימי חלוקה ואזורים | יצירת קשר | מפת הגעה | שכחתי סיסמא | בשר
CyberCity | בניית אתרים