מה? עוד לא טעמתם את פרה פרה?
פרה פרה מביאה עד לפתח ביתכם, מוצרי בשר ועוף טרי באיכות מעולה, ארוזים וחתוכים לפי בקשתכם.
מבצעים
חדש בפרה פרה
ראשי השום הרגילים מיושנים עד שהשיניים הופכות שחורות ומפתחות מרקם חלק ודביק הדומה לשום צלוי. זה קורה מכיוון שמאפשרים לפקעות לשבת במשך כמה שבועות בתנאים לחים ובטמפרטורה נמוכה, מה שמאפשר תגובות כימיות המייצרות טעם בזמן שחומצות האמינו והסוכרים הטבעיים תוססים. הצבע השחור המובחן מגיע מתרכובת בשם מלנואידין שנוצרת בתהליך ההתססה. ואיך הטעם? השום השחור מתאפיין בטעמי אדמה-אונמי, שהם יותר רגועים מטעמו של השום הטבעי או המבושל – מה שאומר שגם אם זן השום המסורתי בדרך כלל מעורר בכם דחייה, את השום השחור אתם עשויים לאהוב.
את האבקה אפשר להוסיף לתבשילים ולתיבול של דגים, בשר, פסטות, אורז, מאפים. היא יוצרת טעם עדין של שום מתקתק חמצמץ ומוסיפה צבע שחור דרמטי ומעניין למנות.
מאפייני הזן: פירותיות בשלה, חריפות נמוכה, מרירות עדינה.חמיצות מירבית: 0.4%.
שמן זית בתולי, ייחודי ומובחר המופק בראשית העונה בכרמי פתורה שבחבל לכיש.
השמן נמזג לבקבוק מיד לאחר הכבישה בבית הבד, מבלי שעבר תהליך סינון משקעים בחביות,
מה שמקנה לו מראה עכור, ארומה חזקה, מרירות מודגשת של קליפת הזית וניחוח של דשא שזה עתה נקצר.