גם אם לא הספקנו לענות לטלפון,החנות פתוחה ופועלת כרגיל
*לא נוכל לקבל עוד הזמנות לאיסוף עצמי*
*חג שמח*
מרק שעועית בשרי (לפי "על השולחן")
החומרים
350 גרם שעועית לבנה שהושרתה במים ללילה
2 בצלים קצוצים
1 זר קצוץ
1 גבעול סלרי קצוץ
1/4 כוס שמן
0.75-1 ק"ג צוואר בקר חתוך לקוביות
2 עצמות בקר
נתח בשר מעושן-קבנוס,חזה אווז,הודו
3 שיני שום כתושות
5 כפות רסק עגבניות
מלח ופלפל שחור טרי
1 כפית כמון
1 כפית פפריקה

אופן ההכנה
-
מבשלים שעועית בסיר עם מים כשעה, לריכוך חלקי. מסננים.
-
מחממים שמן בסיר ומטגנים בצל,גזר וסלרי, עד שהם נעשים שקופים. מוסיפים את הבשר ומשחימים מכל הצדדים.
-
מוסיפים רסק עגבניות ושום ומטגנים תוך כדי ערבוב 2-3 דקות. מוסיפים את השעועית ויוצקים מים לכיסוי. מתבלים במלח,פלפל,כמון ופפריקה, מכסים ומביאים לרתיחה.
-
מנמיכים את הלהבה ומבשלים כשעתיים, עד שהבשר רך.