מרק שעועית בשרי (לפי "על השולחן")
החומרים -
350 גרם שעועית לבנה שהושרתה במים ללילה
2 בצלים קצוצים
1 זר קצוץ
1 גבעול סלרי קצוץ
1/4 כוס שמן
0.75-1 ק"ג צוואר בקר חתוך לקוביות
2 עצמות בקר
נתח בשר מעושן-קבנוס,חזה אווז,הודו
3 שיני שום כתושות
5 כפות רסק עגבניות
מלח ופלפל שחור טרי
1 כפית כמון
1 כפית פפריקה
  • מבשלים שעועית בסיר עם מים כשעה, לריכוך חלקי. מסננים.
     
     
  • מחממים שמן בסיר ומטגנים בצל,גזר וסלרי, עד שהם נעשים שקופים. מוסיפים את הבשר ומשחימים מכל הצדדים.
     
     
  • מוסיפים רסק עגבניות ושום ומטגנים תוך כדי ערבוב 2-3 דקות. מוסיפים את השעועית ויוצקים מים לכיסוי. מתבלים במלח,פלפל,כמון ופפריקה, מכסים ומביאים לרתיחה.
  • מנמיכים את הלהבה ומבשלים כשעתיים, עד שהבשר רך.

 

 

לחץ כאן להדפסת המתכון

מעונינים להזמין את האנטריקוט של פרה פרה?
לחצו כאן רשמו את בקשתכם ונציגינו יצרו עמכם קשר בשעות הפעילות.
לצפיה במחירי הבשר לחצו כאן...