עופיונים ממולאים

 

החומרים

2 עופיונים

1/2 כוס אורז בר

1/2 כוס אורז פרסי

1 בצל בינוני פרוס לקוביות

חב' פטריות טריות פרוסות

1 כוס צימוקים מושרים ברום

1 כפית טימין טרי

מלח ופלפל לפי הטעם

1 כפית גרידת תפוז

2 גבעולים סלרי קצוצים דק

 

אופן ההכנה:

  • מבשלים את 2 סוגי האורז במים ( לפי ההוראות של כל סוג בנפרד) עד לריכוך ומקררים.

  • משחימים במחבת את הבצל , הפטריות והסלרי ומקררים.

  • מערבבים את כל החומרים.

  • ממלאים את העופיונים. את שאריות המילוי מסדרים מסביב לעופיונים.

  • אופים בחום גבוה כ – 10 דקות, ובחום בינוני כ – 20 דקות נוספות.

להדפסת המתכון לחצו כאן