עופיונים ממולאים

החומרים -
2 עופיונים
1/2 כוס אורז בר
1/2 כוס אורז פרסי
1 בצל בינוני פרוס לקוביות
חב' פטריות טריות פרוסות
1 כוס צימוקים מושרים ברום
1 כפית טימין טרי
מלח ופלפל לפי הטעם
1 כפית גרידת תפוז
2 גבעולים סלרי קצוצים דק
  • מבשלים את 2 סוגי האורז במים ( לפי ההוראות של כל סוג בנפרד) עד לריכוך ומקררים.
     
  • משחימים במחבת את הבצל , הפטריות והסלרי ומקררים.
     
  • מערבבים את כל החומרים.
     
  • ממלאים את העופיונים. את שאריות המילוי מסדרים מסביב לעופיונים.
     
  • אופים בחום גבוה כ – 10 דקות, ובחום בינוני כ – 20 דקות נוספות.

טעים ומרשים!!

 

להדפסת המתכון לחצו כאן