צ'ילי קון קרנה

החומרים -
2 כוסות שעועית יבשה אדומה מושרית במים למשך לילה

800 גרם בשר בקר טחון גס
הרבה שיני שום קצוצות
1 בצל גדול
2-4 פלפלים ירוקים או אדומים חריפים
250 גרם עגבניות קלופות קצוצות
שמן זית
מלח ופלפל שחור
צ'ילי טחון או פפריקה חריפה (אפשר גם פפריקה מתוקה לתבשיל פחות פיקנטי)
כוסברה קצוצה
  • להוציא את הבשר מהקירור כ - 20 דקות לפני ההכנה.
  • בסיר גדול מחממים מעט שמן זית ומטגנים את הבצל עד שמתרכך.
  • מוסיפים שום ופלפלים חריפים קצוצים ומטגנים דקה.
  • מוסיפים את הבשר ומטגנים, תוך כדי ערבוב, עד שהבשר משחים מכל הצדדים.
  • מוסיפים תבלינים,עגבניות קצוצות,שעועית ומים עד לכיסוי התבשיל ומבשלים על אשקטנה כשעתיים-שלוש, עד שהשעועית מתרככת.
  • טועמים ומתקנים תיבול.
  • אם התבשיל נוזלי מדי, ממשיכים בבישול על אש קטנה עד שמסמיך.
  • לפני ההגשה מפזרים כוסברה קצוצה.




לחץ כאן להדפסת המתכון