גולש בשר בקלי קלות.

החומרים -
2 ק"ג בשר טרי (כתף, אגוז,צלעות,צוואר) חתוך לקוביות בגודל 2-3 ס"מ
3 עצמות מח
6 שיני שום
1/2 פלפל ירוק חתוך לקוביות
3 בצלים בינוניים קצוצים גס
1/3 כוס שמן
3-4 תפוחי אדמה בינוניים חתוכים לקוביות
2 כפות פפריקה מתוקה
1 כף פלפל צ'ילי גרוס (לא הכרחי)
1 כפית פלפל שחור גרוס
1.5 כוס ציר מרק עוף או מים
1.5 כפית מלח
2 עלי דפנה
  • להוציא את נתח הבשר מהקירור כ - 20 דקות לפני ההכנה.
  • בסיר רחב, בעל תחתית עבה, מטגנים בשמן את הבצל עד שנהיה שקוף. מוסיפים את השום ומטגנים כדקה נוספת.
  • מוסיפים בבת אחת את כל הבשר והעצמות ומטגנים קלות מכל צדדיו, תוך כדי ערבוב, במשך כשתי דקות
     
  • מוסיפים את המים או מרק העוף, פפריקה,הצ'ילי הגרוס (אם רוצים תבשיל פיקנטי) ומערבבים היטב.
     
  • מוסיפים את הפלפל השחור,הפלפל הירוק, המלח ועלי הדפנה.
     
  • יש לוודא כי הבשר מכוסה בנוזלים עד כ-1 ס"מ מפני הבשר בסיר.
     
  • מכסים את הסיר ולאחר שמביאים לרתיחה, יש לבשל על אש קטנה כשעתיים.
     
  • טועמים ומתקנים תיבול.
     
  • מוסיפים את תפוחי האדמה וממשיכים לבשל עוד כחצי שעה.
     
  • פותחים את הסיר ומבשלים ללא מכסה עד לצמצום הנוזלים לכדי 2/3 מגובה הבשר תוך כדי ניעור הסיר מדי פעם כדי לוודא שלא נדבק לתחתית.
     
 

מעונינים להזמין את הבשר של פרה פרה?
לחצו כאן רשמו את בקשתכם ונציגינו יצרו עמכם קשר בשעות הפעילות.
לצפיה במחירי הבשר לחצו כאן...