ממרח המבוסס על עגבניות מיובשות,מעשירים מאוד את טעמו שמן הזית והתבלינים שבו(אורגנו,רוזמרין,פלפל שחור), מעולה כממרח,תוספת לרוטב פסטה,לשדרוג רוטב הפסטה, לרוטב פיצה ועוד...
ממרח פלפלים קלויים- פלפלים אדומים וצהובים קלויים על האש, שמן הזית והתבלינים מעשירים מאוד את טעמו, נפלא כממרח על לחם טרי, כמטבל לפוקצ'ה,כתוספת לאורז , כתוספת לתבשיל ירקות ועוד...
ממרח טוניסאי מסורתי, מבוסס על פלפלים מתוקים ופלפל שאטה , שמן הזית והתבלינים מעשירים מאוד את טעמו, מומלץ למריחה על לחם טרי,כתוספת ליד הארוחה,נפלא כתוספת לסלטים מבושלים, שקשוקה ועוד...