גם אם לא הספקנו לענות לטלפון,החנות פתוחה ופועלת כרגיל
*לא נוכל לקבל עוד הזמנות לאיסוף עצמי*
*חג שמח*

אביזרים לגריל

מזרק לבשר
נירוסטה
280.00 ₪ יח'

עם 2 מחטים - לנוזל ולראב.

קל לניקוי ולשימוש


דוחסן המבורגר 11 ס"מ יציקה
IBILI - ספרד
100.00 ₪ יח'

פשוט הניחו את הבשר בתוך הבסיס, ודחסו לקבלת המבורגר עגול מושלם עם פסים אחידים, שיהיו מוכנים באותו זמן על האש.

לדוחסן ידית אחיזה נוחה, עשוי יציקה וניתן לניקוי בקלות – חשוב ביותר כשעוסקים בהכנת בשר שעלול להותיר שאריות.

אינו מתאים לשטיפה במדיח כלים


לולאות קשירה אלסטיות לבישול ולעישון של עופות, בשר ודגים
50 יחידות
19.00 ₪ יח'

*לא לרכישה באמצעות קופון*


רשת אלסטית מיוחדת לבישול ועישון של עופות,בשר ודגים
קוטר 12 ס"מ
22.00 ₪ יח'

*לא לרכישה באמצעות קופון*


חוט קשירה אלסטי לבישול ועישון של בשר,עופות ודגים
35 מטר מתוח
19.00 ₪ יח'

*לא לרכישה באמצעות קופון*


חוט קשירה ייעודי למזון
100 גרם
22.00 ₪ יח'

*לא לרכישה באמצעות קופון*


רשת לרולדה ולעישון בשר
25 מטר מתוח
139.00 ₪ יח'

רשת ברוחב בינוני המתאימה לנתחי בשר בינוני-רחב (חזה הודו/שייטל בקר)



*לא לרכישה באמצעות קופון*


מד חום אלקטרוני עם חוט
DUNE
79.00 ₪ יח'

פרוב נירוסטה עמיד לחום 150 מ"מ.ניתן להכנסה לתנור.

טווח - 300 - 50- מעלות.דיוק 1 מעלה

מדחום-מדידה רציפה/טמפ' מקס'-מינ'/אזהרת הגעה לטמפ' רצויה

טיימר-מד זמן עולה ויורד


מד חום אנלוגי לבשר ולתנור
IBILI - ספרד
65.00 ₪ יח'

בעל זרוע נעיצה ארוכה באורך 16 ס"מ, למדידת טמפרטורות הבשר בצד ימין עם החוגה האדומה, וטמפרטורת התנור בצד שמאל. 

טווח החום לבשר 50-80 מעלות צלזיוס, וטווח החום לתנור 100-275 מעלות (מוצג גם בפרנהייט).

לפני שמכניסים את הבשר לתנור, נעצו את מד-החום בחלק העבה ביותר של הבשר, ועד למחצית עובי הנתח, תוך הימנעות ממגע הדוקרן בעצמות.

בדקו מידי פעם לקראת סוף הבישול, והוציאו מהתנור לפי קריאת הטמפרטורה.


מברשת פלדה ידית עץ עם סכין לגירוד רשת הגריל
50 ס"מ - CutterPeeler
55.00 ₪ יח'

סיבים:4.2 ס"מ


שיפודי נירוסטה
1.5 ס"מ
6.00 ₪ יח'

*לא לרכישה באמצעות קופון*


שיפדי יקיטורי מבמבוק
100 יח'
15.00 ₪ יח'
*לא לרכישה באמצעות קופון*