מונג דאל - 500 גרם - הודו

שעועית מש ירוקה חצויה ומקולפת


הקטנייה הנפלאה הזו היא ללא ספק אחת מהמזונות האהובים והבריאים מהמטבח ההודי ולה יתרונות תזונתיים רבים הטמונים בתכולת הסיבים העשירה שלה, בהיותה דלת שומן ודלת נתרן ועשירה במגוון של ויטמינים ומינרלים, כגון: סידן, מגנזיום, אשלגן, אבץ, ברזל, ויטמינים מקבוצת B, חומצה פולית, ויטמין C, ויטמין K ופנולים. כוס מונג דאל מבושל תעניק לגופכם 14 גרם חלבון!



מתכון לתבשיל הודי חורפי 




  • כוס מונג דאל (מש מקולף)

  • 8 כוסות מים

  • 1 בצל קצוץ

  • 4 שיני שום קצוצות

  • 2 עגבניות חתוכות לקוביות

  • 2 כפות חמאה הודית - גהי

  • 2 כפיות זרעי חרדל (שחור)

  • 2 כפיות של זרעי כמון

  • קוביית ג'ינג'ר הודי קפואה או 2 ס"מ של שורש ג'ינג'ר טרי

  • חצי כפית אבקת כורכום

  • רבע צרור כוסברה קצוצה

  • שתי כפיות מלח

  • עלי קארי (לא חובה אבל מומלץ)



תהליך ההכנה:




  • לשטוף את המונג דאל .

  • להשרות במים בסיר כרבע שעה.

  • לבשל על אש בינונית למשך עשר דקות.

  • להסיר את הקצף שעולה בעת הבישול.

  • להוסיף את כל המרכיבים למעט הכוסברה, המלח והקארי - לערבב ולבשל למשך רבע שעה.

  • להוריד את התבשיל מהאש, להוסיף את הכוסברה, המלח והקארי ולערבב.

  • להחזיר לאש ולבשל למשך שתי דקות נוספות.

  • מומלץ להגיש עם אורז בסמטי.

  • להגיש ולאכול בתיאבון.


מחיר: 18.00 ₪ יח'
כמות:

במקרה ואינכם יודעים להעריך את המשקל רשמו את כמות היחידות בשדה ההערה


מונג דאל - 500 גרם - הודו

היכנסו לחשבונכם על מנת להוסיף מוצר זה לעגלה