אבקת שום שחור - 90 גרם - ERAVITAL - טורקיה

ראשי השום הרגילים מיושנים עד שהשיניים הופכות שחורות ומפתחות מרקם חלק ודביק הדומה לשום צלוי. זה קורה מכיוון שמאפשרים לפקעות לשבת במשך כמה שבועות בתנאים לחים ובטמפרטורה נמוכה, מה שמאפשר תגובות כימיות המייצרות טעם בזמן שחומצות האמינו והסוכרים הטבעיים תוססים. הצבע השחור המובחן מגיע מתרכובת בשם מלנואידין שנוצרת בתהליך ההתססה. ואיך הטעם? השום השחור מתאפיין בטעמי אדמה-אונמי, שהם יותר רגועים מטעמו של השום הטבעי או המבושל – מה שאומר שגם אם זן השום המסורתי בדרך כלל מעורר בכם דחייה, את השום השחור אתם עשויים לאהוב.



את האבקה אפשר להוסיף לתבשילים ולתיבול של דגים, בשר, פסטות, אורז, מאפים. היא יוצרת טעם עדין של שום מתקתק חמצמץ ומוסיפה צבע שחור דרמטי ומעניין למנות.


השום עשיר בפיטונוטריאנטים ובתרכובות מונעות מחלות אחרות, ולכן ידוע במגוון יתרונות בריאותיים, כולל השפעות אנטי-דלקתיות, תמיכה במערכת החיסון ובתפקוד טוב יותר של כלי הדם. פוטנציאל השום במניעת סרטן נחקר גם כן. השום השחור הוא אמנם בעל ריכוז אליצין (תרכובת חזקה שמעניקה לשום הרבה מהתכונות הבריאותיות שלה) נמוך יותר מהשום הרגיל, אך נארז עם נוגדי חמצון. עם כ-35 קלוריות למנה, זוהי דרך מצוינת לשפר ולהעמיק את הטעם, בלי להעמיס על הגוף המון קלורי


מחיר: 49.00 ₪ יח'
כמות:

במקרה ואינכם יודעים להעריך את המשקל רשמו את כמות היחידות בשדה ההערה


אבקת שום שחור - 90 גרם - ERAVITAL - טורקיה

היכנסו לחשבונכם על מנת להוסיף מוצר זה לעגלה