החנות פתוחה ועובדת בהתאם להנחיות משרד הבריאות
** מבצע - 15% הנחה בקניית 2 בקבוקים ממגוון החנות **
במקרה ואינכם יודעים להעריך את המשקל רשמו את כמות היחידות בשדה ההערה
היכנסו לחשבונכם על מנת להוסיף מוצר זה לעגלה
הענבים נבצרו בבציר לילי, ידני וסלקטיבי - כל זן נבצר בנפרד, בעת הבשלתו האופטימלית. התירוש עבר השריה קרה למשך שבעה ימים ולאחר מכן הותסס בטמפרטורה של °26° - 23 , למיצוי הארומות האופייניות לזנים אלו ולביטוי של אזור הגידול. היינות התיישנו בנפרד 6 חודשים, עורבבו ותססו במשך 8 חודשים נוספים בחביות עץ אלון צרפתי להתבגרות עדינה והשתבחות. לפני הביקבוק עבר היין סינון גס בלבד, לשימור טעמיו.