החנות פתוחה ועובדת בהתאם להנחיות משרד הבריאות
במקרה ואינכם יודעים להעריך את המשקל רשמו את כמות היחידות בשדה ההערה
היכנסו לחשבונכם על מנת להוסיף מוצר זה לעגלה
גם מי שנרתע מטעמה הדומיננטי של כוסמת קלויה יוכל ליהנות מאחותה הצעירה, שטעמה עדין בהרבה והיא משתלבת בהצלחה במגוון רחב של מנות ומאכלים. הקלייה היא זו שמעצימה את טעמי הכוסמת והופכת אותם לחזקים ואגוזיים. ללא הקלייה, מדובר בזרע (לא דגן או קטנית, בניגוד למה שחושבים) שטעמיו עדינים ומתחבבים בקלות על רוב האנשים. הכוסמת הירוקה יכולה להחליף את אחותה הקלויה בכל מתכון בו היא מופיעה. כדאי מאד לתת לה סיכוי מכיוון שבנוסף לטעם המוצלח היא עשירה במיוחד במרכיבים חיוניים לבריאות, כמו חלבון איכותי במיוחד או מינרלים כמו ברזל, אבץ וסלניום. הכוסמת גם נטולת גלוטן, מה שהופך אותה למתאימה למי שנמנעים ממנו. כאשר היא יבשה, מומלץ לאחסן את הכוסמת הירוקה בצנצנת סגורה בארון או להחזיק אותה בשקית במקרר או במקפיא. בישול כוסמת ירוקה הוא קל ומהיר, גם ללא הנבטה או השרייה. מניחים אותה בסיר ומוסיפים 3/4 1 כוסות מים לכל כוס של כוסמת. מביאים לרתיחה ומבשלים מכוסה מעל להבה נמוכה במשך כ-20 דקות, עד שהמים נספגים והכוסמת רכה. בשלב זה אפשר להשתמש בה לכל מתכון או להקפיא. כוסמת ירוקה יכולה לשמש כתוספת, בפני עצמה או בשילוב של בצל מטוגן ועשבי תיבול. אפשר להכין ממנה סלט קר, להעשיר איתה מרק או להכין ממנה קציצות.