קציצות קבב מזרחי עם חצילים מטוגנים וחלב קוקוס

 

החומרים

1 חציל חתוך לקוביות 1*1 ס"מ

3 כפות שמן זית

500 גרם תערובת קבב מזרחי (בקציצות קטנות של 50 גרם כל אחת)

1 קופסא קרם קוקוס

2 כפות סויה או חצי כפית מלח

2 כפות פטרוזיליה או נענע קצוצה

 

אופן ההכנה

  • למחבת עם כף שמן זית, מוסיפים את קוביות החציל ומטגנים אותן אט אט עד השחמה. מוציאים את החציל ומניחים בצד.

  • למחבת מוסיפים את שאר שמן הזית ומטגנים את הקציצות קלות משני הצדדים, מוסיפים את הקרם קוקוס והחצילים, מביאים לרתיחה.

  • מוסיפים סויה/מלח ומבשלים כ 7 דקות .

  • מפזרים מעל פטרוזיליה/כוסברה ומגישים.

  • מגישים עם אורז לבן.

להדפסת המתכון לחצו כאן