קציצות קבב מזרחי עם חצילים מטוגנים וחלב קוקוס

החומרים -
1 חציל חתוך לקוביות 1*1 ס"מ
3 כפות שמן זית
500 גרם תערובת קבב מזרחי (בקציצות קטנות 50 גרם כל אחת)
1 קופסא קרם קוקוס
2 כפות סויה או חצי כפית מלח
2 כפות פטרוזיליה או נענע קצוצה

  • למחבת עם כף שמן זית, מוסיפים את קוביות החציל ומטגנים אותן אט אט עד השחמה. מוציאים את החציל ומניחים בצד.
     
  • למחבת מוסיפים את שאר שמן הזית ומטגנים את הקציצות קלות משני הצדדים, מוסיפים את הקרם קוקוס והחצילים, מביאים לרתיחה.
     
  • מוסיפים סויה/מלח ומבשלים כ 7 דקות .
     
  • מפזרים מעל פטרוזיליה/כוסברה ומגישים.
     
  • מגישים עם אורז לבן.
     

 

להדפסת המתכון לחצו כאן