קציצות שווארמה

 

החומרים

1 קג שווארמה טחון

1 בצל חתוך לקוביות

קופסא תרד טרי ( אפשר גם קפוא )

3 שיני שום

חופן פטרוזיליה

מלח ופלפל לפי הטעם

ביצה 1

2 פרוסות חלה או לחם (ללא ה"קשה" ) ספוגים במים

 

אופן ההכנה:

  • משחימים את הבצל עד שמתחיל להזהיב.

  • מוסיפים את התרד ואת השום ומטגנים יחד עד שהתרד מאבד את הנוזלים. מוציאים למסננת ונותנים להתקרר מעט.

  • סוחטים את הלחם/החלה.

  • מערבבים את כל החומרים יחד ויוצרים קציצות.

  • * הקציצות טעימות כמו שהן בטיגון במחבת במעט שמן או בבישול ברוטב כרצונכם *

להדפסת המתכון לחצו כאן