קציצות שווארמה

החומרים -
1 קג שווארמה טחון
1 בצל חתוך לקוביות
קופסא תרד טרי ( אפשר גם קפוא )
3 שיני שום
 
 
חופן פטרוזיליה
מלח ופלפל לפי הטעם
1 ביצה
2 פרוסות חלה או לחם (ללא ה"קשה" ) ספוגים במים

אופן ההכנה:
  • משחימים את הבצל עד שמתחיל להזהיב.
     
  • מוסיפים את התרד ואת השום ומטגנים יחד עד שהתרד מאבד את הנוזלים. מוציאים למסננת ונותנים להתקרר מעט.
     
  • סוחטים את הלחם/החלה.
     
  • מערבבים את כל החומרים יחד ויוצרים קציצות.
     
* הקציצות טעימות כמו שהן בטיגון במחבת במעט שמן או בבישול ברוטב כרצונכם *

להדפסת המתכון לחצו כאן