חמין

החומרים -
7 תפו"א
כוס שעועית לבנה שהושרתה במים למשך לילה
1/2 כוס שעועית אדומה שהושרתה במים למשך לילה
1/2 כוס גריסי פנינה
1.5 ק"ג בשר בקר- שריר, צוואר, שפונדרה
כמה עצמות מח
3 בצלים
3 כפות שמן
2 כפיות מלח
1 כפית פלפל שחור
1.5 כפיות פפריקה מתוקה
ביצים
קישקע
  • קוצצים את הבצל ומטגנים בשמן עד שיזהיב.
  • מוסיפים את הבשר ומסדרים מסביבו את תפו"א, שעועית, גריסים, עצמות מח ותבלינים.
  • מכסים את תכולת הסיר במים.
  • מבשלים על אש נמוכה במשך 45 דקות עד שעה.
     
  • מחממים תנור לחום נמוך.
     
  • מוסיפים מעל התבשיל ביצים וקישקע.
     
  • מכניסים לתנור למשך לילה.
     
  • ניתן להוסיף מעל החמין שקית קוקי עם חיטה ותבלינים - מלח, פלפל שחור ופפריקה מתוקה.

להדפסת המתכון לחצו כאן