גם אם לא הספקנו לענות לטלפון,החנות פתוחה ופועלת כרגיל
*לא נוכל לקבל עוד הזמנות לאיסוף עצמי*
*חג שמח*
חמין
החומרים
7 תפו"א
כוס שעועית לבנה שהושרתה במים למשך לילה
1/2 כוס שעועית אדומה שהושרתה במים למשך לילה
1/2 כוס גריסי פנינה
1.5 ק"ג בשר בקר- שריר, צוואר, שפונדרה
כמה עצמות מח
3 בצלים
3 כפות שמן
2 כפיות מלח
1 כפית פלפל שחור
1.5 כפיות פפריקה מתוקה
ביצים
קישקע

אופן ההכנה
-
קוצצים את הבצל ומטגנים בשמן עד שיזהיב.
-
מוסיפים את הבשר ומסדרים מסביבו את תפו"א, שעועית, גריסים, עצמות מח ותבלינים.
-
מכסים את תכולת הסיר במים.
-
מבשלים על אש נמוכה במשך 45 דקות עד שעה.
-
מחממים תנור לחום נמוך.
-
מוסיפים מעל התבשיל ביצים וקישקע.
-
מכניסים לתנור למשך לילה.
-
ניתן להוסיף מעל החמין שקית קוקי עם חיטה ותבלינים - מלח, פלפל שחור ופפריקה מתוקה.