עוף בקארי צהוב תאילנדי

 

החומרים

עוף 1 מפורק

2 בצלים פרוסים

2 תפו"א חתוכים לקוביות

4 גזרים חתוכים לעיגולים

1 פלפל אדום חתוך לרצועות

2-4 פלפלים חריפים (לפי הטעם) פרוסים לרצועות ארוכות

2 כפיות אבקת קארי

3-4 ראשי שום

קופסאת חלב קוקוס

מעט מלח

חופן קוסברה

 

אופן ההכנה:

  • בסיר מחממיםמעט שמן. משחימים את העוף ושמים בצד.

  • באותו הסיר ועם השמן שנשאר משחימים מעט את הבצל והשום, מוסיפים את שאר המרכיבים ומחזירים את העוף לסיר. מכסים ומביאים לרתיחה. מיד לאחר הרתיחה מנמיכים את הלהבה לבינונית, רק כדי למנוע בעבוע.

  • מבשלים כ- 40 דקות או עד שהעוף מתבשל. טועמים ומתבלים לפי הצורך.

להדפסת המתכון לחצו כאן