גם אם לא הספקנו לענות לטלפון,החנות פתוחה ופועלת כרגיל
*לא נוכל לקבל עוד הזמנות לאיסוף עצמי*
*חג שמח*
מתכון לחמין מסורתי
החומרים
2 בצלים
3 שיני שום קלופות
8 תפו"א קטנים קלופים
נתח בשר שריר חתוך לקוביות גסות
ביצים שטופות כמספר הסועדים
כוס גרעיני חומוס או שעועית מושרים ושטופים
2 כוסות אורז או חיטה מושרית ושטופה
שמן לטיגון
פפריקה ומלח

אופן ההכנה:
-
מאדים בצל אחד חתוך לרבעים, עד שיזהיב. מכבים את האש ומניחים בתחתית קדירת
-
החמין. מוסיפים את גרעיני החומוס או השעועית, תפו"א, השום והבשר. מניחים
-
את הביצים בזהירות בין הבשר ותפו"א, ומוסיפים מים עד לכיסוי חצי מגובה
-
הביצים. מטבלים בכף גדושה של פפריקה מתוקה ושתי כפיות מלח. להשבחת הטעם
-
ולהעשרת הצבע ניתן להוסיף 2 כפות סוכר חום. בסיר נפרד מטגנים בצל קצוץ עד
-
שמזהיב. מוסיפים את האורז או החיטה וממשיכים לטגן עם הבצל במשך שתי דקות.
-
מעבירים את האורז לשקית הפצ'ולנט וסוגרים ע"י משיכת החוט. מניחים את השקית
-
בחלק העליון של קדירת החמין, בתוך הנוזלים. מביאים לרתיחה ומבשלים על אש נמוכה
-
למשך שעה. מניחים על הפלטה או בתנור, למשך הלילה, ומגישים חם