רוסטביף.

החומרים -
נתח אנטריקוט או סינטה מיושן
שיני שום שלמות
מלח גס
פלפל שחור גרוס
חרדל גרגירים
שמן זית
רוזמרין טרי

  • להוציא את נתח הבשר מהקירור כ - שעה לפני ההכנה.
  • לעשות חריצים בבשר ולהכניס את שיני השום לתוכם.
  • לעסות את נתח הבשר בחרדל ובשמן הזית.
  • לפזר על הבשר את הפלפל הגרוס והמלח הגס.
  • להניח בתבנית ולהכניס לתנור שחומם ל-250 מעלות ל - 20 דקות.
     
  • להוריד את חום התנור ל - 180 מעלות ולהמשיך לצלות את הבשר כ 20 דקות לכל ק"ג.
     
  • להוציא את הנתח ולתת לבשר לנוח כ -10 דקות לפני החיתוך.
     

לחץ כאן להדפסת המתכון

מעונינים להזמין את האנטריקוט של פרה פרה?
לחצו כאן רשמו את בקשתכם ונציגינו יצרו עמכם קשר בשעות הפעילות.
לצפיה במחירי הבשר לחצו כאן...