כניסה כאורח / כניסה לחשבון
×
מספר טלפון:
להמשך גלישה באתר אנא הזינו את מספר הטלפון שלכם
* ספרות בלבד, ללא מקף
כניסה
דף הבית
ההזמנות שלי
מבצעים
מפת הגעה
ימי חלוקה ואזורים
מתכונים
לאתר המסעדה
יצירת קשר
כניסה
בשרים
מוצרים טחונים-100% בשר!
עופות והודו
נקניקים, זיתים וחמוצים
קפואים מיוחדים
דגים
המזווה הביתי
תבלינים ותיבולים
יינות ובירות
גבינות
גלידות,לחם ועוגיות,פירות
מוצרים ללא גלוטן
קפה
כלים לבית
טקסטיל למטבח
אביזרים למעשנת,פחם ומתקני שווארמה
רצועות סינטה ביין אדום(בהשראת אלי לנדאו)
החומרים -
1 ק"ג רצועות סינטה
1/2 ליטר יין אדום יבש
קמח
100 גרם אגוזי מלך קצוצים
1 גזר קצוץ
1 בצל קצוץ
2 שיני שום קצוצות
1/2 כוס שמן זית
מלח
פלפל שחור
2 כפות פטרוזיליה קצוצה
מקמחים את רצועות הבשר ומנערים מקמח עודף.
במחבת גדולה מחממים את שמן הזית.
מקפיצים את הרצועות על אש חזקה עד שמתחילות להשחים.
מוסיפים את היין וממשיכים בישול עד שהיין מתאדה כמעט לחלוטין.
בעזרת כף מחוררת מוציאים את הבשר ומעבירים לקערה.
מוסיפים למחבת את הגזר,הבצל,אגוזי המלך,הפטרוזיליה והשום.מערבבים שתי דקות.
מוסיפים 1/2 כוס מים ובעזרת כף עץ משפשפים את תחתית המחבת לשחרור טעמים שדבקו בה.
מחזירים את הבשר למחבת וממשיכים בבישול על אש בינונית , תוך ערבוב, כחמש דקות נוספות.
נהדר להגשה עם אורז לבן או תפו"א מבושלים
לחץ כאן להדפסת המתכון