סינטה מגולגלת

 

החומרים

פרוסות סינטה דקות.

למלית פטריות - 3-4 פטריות קצוצות דק ומטוגנות כ -3 דקות בחמאה.

למלית בצל ירוק - גבעולי בצל ירוק באורך הבשר.

מניחים כל אחת מהמליות לרוחב הפרוסה, מגלגלים ונועצים קיסם לסגירה. משרים במרינדה ל-24 שעות.

חומרים למרינדה.

1/2 כוס סילאן

כוס יין אדום

1/4 כוס רוטב סויה

כף חומץ בלסאמי

3 שיני שום כתושות

מערבבים את כל החומרים.

 

אופן ההכנה:

  • ממיסים 100 גרם חמאה עם 1/2 כוס יין ועם המרינדה.

  • מטגנים את הסינטה המגולגלת ברוטב שנוצר.

  • מצמצמים את הרוטב על אש בינונית.

  • מגישים 3-4 גליל סינטה עם אורז לבן ורוטב מהמחבת.

להדפסת המתכון לחצו כאן