סינטה מגולגלת
 

החומרים:
פרוסות סינטה דקות.
למלית פטריות - 3-4 פטריות קצוצות דק ומטוגנות כ -3 דקות בחמאה.
למלית בצל ירוק - גבעולי בצל ירוק באורך הבשר.
 
  • מניחים כל אחת מהמליות לרוחב הפרוסה, מגלגלים ונועצים קיסם לסגירה. משרים במרינדה ל-24 שעות.
חומרים למרינדה.

1/2 כוס סילאן
כוס יין אדום
1/4 כוס רוטב סויה
כף חומץ בלסאמי
3 שיני שום כתושות
מערבבים את כל החומרים.


לסיום ההכנה.
 
ממיסים 100 גרם חמאה עם 1/2 כוס יין ועם המרינדה.
מטגנים את הסינטה המגולגלת ברוטב שנוצר.
מצמצמים את הרוטב על אש בינונית.
 
מגישים 3-4 גליל סינטה עם אורז לבן ורוטב מהמחבת.

 

 

להדפסת המתכון לחצו כאן