שוק טלה בתנור
החומרים -
שוק טלה
שיני שום שלמות
מלח גס
פלפל שחור גרוס
חרדל גרגירים
שמן זית
רוזמרין טרי
  • להוציא את נתח הבשר מהקירור כ - 20 דקות לפני ההכנה.
  • לעשות חריצים בבשר ולהכניס את שיני השום לתוכם.
  • לעסות את נתח הבשר בחרדל ובשמן הזית.
  • לפזר על הבשר את הפלפל הגרוס והמלח הגס.
  • להניח בתבנית ולהכניס לתנור שחומם ל-250 מעלות ל - 20 דקות.
     
     
  • להוריד את חום התנור ל - 200 מעלות ולהמשיך לצלות את הבשר כ -15 עד 20 דקות לכל ק"ג.
     
     
  • להוציא את הנתח ולתת לבשר לנוח כ -10 דקות לפני החיתוך.
     
     

לחץ כאן להדפסת המתכון