שוק טלה בתנור

 

החומרים

שוק טלה

שיני שום שלמות

מלח גס

פלפל שחור גרוס

חרדל גרגירים

שמן זית

רוזמרין טרי

 

אופן ההכנה:

  • להוציא את נתח הבשר מהקירור כ - 20 דקות לפני ההכנה

  • לעשות חריצים בבשר ולהכניס את שיני השום לתוכם.

  • לעסות את נתח הבשר בחרדל ובשמן הזית.

  • לפזר על הבשר את הפלפל הגרוס והמלח הגס.

  • להניח בתבנית ולהכניס לתנור שחומם ל-250 מעלות ל - 20 דקות.

  • להוריד את חום התנור ל - 200 מעלות ולהמשיך לצלות את הבשר כ -15 עד 20 דקות לכל ק"ג.

  • להוציא את הנתח ולתת לבשר לנוח כ -10 דקות לפני החיתוך.

להדפסת המתכון לחצו כאן