זנב שור ביין לבן.

החומרים -
כ - 15 חוליות של זנב שור
2 כוסות יין לבן יבש
6 שיני שום
2 קופסאות עגבניות מקולפות
3 בצלים בינוניים קצוצים גס
1/3 כוס שמן זית
גבעולי סלרי (ראש 1 בלי עלים)
2 גזרים
מלח
פלפל
עלי דפנה
 
 
  • מטגנים בקצת שמן זית (עדיפות לסיר יציקה גדול) את הירקות לאחר שקוצצים אותם (לא יותר מידי). את שיני השום מכניסים שלמות.
  • מטגנים עד להזהבת הבצל ואז מכניסים את חוליות הזנב לסגירה בסיר מכל הכיוונים.
  • מוסיפים את 2 כוסות היין ונותנים לבשר לספוח את טעמו של היין.
  • לאחר כ - 3 דקות מכסים את הבשר והירקות במים ומביאים לרתיחה, מבשלים את הבשר כשעתיים.
     
  • קוצצים את העגבניות הקלופות ומוסיפים לסיר, מוסיפים את הפלפל, המלח ועלי הדפנה ומביאים שוב לרתיחה.
     
  • מנמיכים את האש ומבשלים עוד כשעתיים על אש קטנה.
 
 
     
     
 

 

מעונינים להזמין את הבשר של פרה פרה?
לחצו כאן רשמו את בקשתכם ונציגינו יצרו עמכם קשר בשעות הפעילות.
לצפיה במחירי הבשר לחצו כאן...